Muñoz: “El Manlleu és un conjunt molt equilibrat”

Muñoz: “El Manlleu és un conjunt molt equilibrat”

L’entrenador del Barça remarca que tots els partits de Lliga són importants i que a la pista del Manlleu caldrà fer un bon partit per emportar-se els tres punts

Un cop assolida la Copa Intercontinental i abans que comenci la Lliga Europea, el Barça té aquest dimarts un compromís de Lliga a la pista del Manlleu. “És un equip ple d’il·lusió que compta amb jugadors amb experiència a l’OK Lliga. És un conjunt molt equilibrat, que a casa seva es fa més fort. Haurem d’estar molt atents, ja que serà un duel complicat”, ha assegurat aquest dilluns Ricard Muñoz.

El tècnic blaugrana ha reiterat la idea que tots els partits de Lliga són importants: “Sabem que no podem badar. No ens posaran les coses fàcils. La visita del Barça sempre és una motivació afegida. Els jugadors en són conscients i espero que estiguem al nivell desitjat”. Finalment, qüestionat sobre l’exigent debut europeu de dissabte contra el Benfica, Muñoz ha apuntat que ja hi haurà temps de parlar-ne: “De moment, intentem gestionar la càrrega física dels jugadors. Dissabte tindrem un compromís molt complicat contra el Benfica però la nostra prioritat és el partit d’aquest dimarts”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut