Les opcions del Barça d’hoquei de ser campió de Lliga

Les opcions del Barça d’hoquei de ser campió de Lliga

Actualment té 8 punts d’avantatge sobre el Liceo, quan en falten 9 per jugar-se, i amb el 'goal average' al seu favor Els de Muñoz poden ser campions abans de jugar a Vic, ja que el Liceo disputa el seu partit abans que els blaugranes

El Barça d’hoquei patins pot ser campió de Lliga per 26a vegada a la seva història aquest dissabte a la pista del Club Patí Vic. Amb un empat en té prou, però com cada partit que disputa intentarà guanyar. Això sí, el títol de Lliga pot arribar abans de jugar al Pavelló Olímpic de Vic. I és que el partit que enfrontarà el Liceo de la Corunya i el Reus Deportiu es disputarà a les 16 hores i, per tant, el Barça ja coneixerà què ha fet el seu màxim perseguidor durant el viatge amb bus cap a Vic.

Un punt en tres jornades

No és cap secret que l’OK Lliga és a tocar, però queda un últim esforç. El Barça necessita sumar 1 dels 9 punts que hi ha en joc, o per exemple, que el seu màxim perseguidor, el Liceo, no sumi els 9 punts que encara queden. Les opcions són múltiples, però la primera que hi haurà en joc no dependrà del Barça. El fet que el Liceo-Reus es disputi tres hores i mitja abans pot provocar que els de Ricard Muñoz siguin matemàticament campions de l’OK Lliga 2014/15 abans de disputar el seu partit a Vic. En cas que el Liceo aconsegueixi els tres punts, el Barça haurà de sumar, com a mínim, un punt a la difícil pista del Vic si vol ser campió abans de la disputa de la Final Four.

I és que en cas de no poder sumar la segona Lliga consecutiva, els homes de Ricard Muñoz tindran una altra oportunitat la jornada 29, al Palau, contra el Noia Freixenet. Això sí, la disputa de la Copa de la CERS el cap de setmana del 25 d’abril i la Final Four de la Lliga europea el primer cap de setmana de maig, allargaran el somni del campionat fins al cap de setmana del 9 de maig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut