Els records de les finals a Bassano

Els records de les finals a Bassano

El Barça va guanyar un títol el 2007 a Bassano i va quedar eliminat en els quarts de final d’una Final a Vuit el 2009 A la final del 2007 Egurrola va ser titular i Sergi Panadero, amb dos gols, va ser clau en el triomf blaugrana

Aquest mes de maig, a Bassano, es disputarà la Final Four de la Lliga Europea d’hoquei patins. El PalaSind, que pot acollir més de 3.000 persones, no serà un pavelló nou per al Barça, que aquesta temporada ja hi ha jugat –amb victòria per 3 a 6- i que temporades enrere ja va disputar una Final Eight i una Final Four. Les repassem.

La primera, amb títol

Era el curs 2006/07 i el Barça, que aleshores entrenava Quim Paüls, va fer una Lliga Europea per emmarcar. En la primera fase els blaugranes van superar l’Iserlohn per 1-6 i 7-1, a la fase de grups va fer 15 de 18 punts possibles, en un grup en què hi havia el Vic, el Barcelos portuguès i el Prato italià.

Un cop classificat per a la Final Four es va trobar a les semifinals contra el Porto i va jugar la final contra l’equip local, contra el Bassano, i va vèncer per 5-2 en una final en què Sergi Panadero va marcar dos gols i en la qual Aitor Egurrola va disputar la final com a porter titular.

Eliminació precoç

El gerro d’aigua freda, al PalaSind, va arribar dues temporades més tard, el curs 2008/09, quan el format de la Lliga Europea era d’una final a vuit. En la primera fase, el Barça va acabar com a primer de grup aconseguint 13 punts de 18 possibles, en un grup en què també hi havia el Vic, l’Iserlohn i el Valdagno. Un cop classificat per a la final a vuit, el Barça, que també estava entrenat per Quim Paüls, va caure en els quarts de final contra el Reus (2-2) en un matx que es va decidir en els penals.

Però no tots els actuals jugadors del Barça tenen un mal record d’aquell 2009, ja que Marc Gual, que en aquell moment jugava al Reus Deportiu, es va acabar proclamant campió d’Europa amb la samarreta dels roig-i-negres en una final en la qual van superar el Vic de Marc Torra i Sergi Fernández, posteriorment jugadors del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut