El Barça s’ha enfrontat al Manlleu en el primer test de la pretemporada

El Barça s’ha enfrontat al Manlleu en el primer test de la pretemporada

Els de Ricard Muñoz han tancat l’estada a El Montanyà amb un partit amistós contra el Club Patí Manlleu, un dels conjunts nouvinguts a l’OK Lliga

El pavelló d’El Montanyà ha estat l’escenari del primer test de la pretemporada per al Barça d’hoquei patins. El partit ha servit per avançar un pas més de cara a assolir el nivell de joc i de forma desitjat. Després d’una setmana amb dobles sessions d’entrenament, els de Ricard Muñoz s’han posat a prova contra el Club Patí Manlleu, un dels tres equips que l’any passat va aconseguir l’ascens a l’OK Lliga.

Al conjunt osonenc hi juga l’exblaugrana Lluís Teixidó, un dels grans referents de l’equip. Marc Julià, cedit pel Barça, Humberto Mendes i Álvaro Martínez són les tres cares noves amb què compta el Manlleu per lluitar per la permanència a la màxima categoria de l’hoquei patins estatal. Ambdós tècnics han afrontat el duel com un bon banc de proves. Les conclusions que n’extreguin serviran per continuar millorant.

Més amistosos abans del debut oficial

El Barça té previstos tres partits amistosos més abans del seu debut oficial a la Supercopa d’Espanya, el dissabte 13 de setembre a Reus. El Mataró, l’ICG Software Lleida i el Tordera seran els següents rivals. Un cop finalitzada l’estada a El Montanyà, els de Ricard Muñoz tornaran a treballar al Palau a partir d’aquest dilluns 18 d’agost.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut