Ricard Muñoz: “A Valongo ens espera un ambient molt dur”

Ricard Muñoz: “A Valongo ens espera un ambient molt dur”

L’entrenador del FC Barcelona destaca que el conjunt portuguès és “un equip molt agressiu a casa seva” “Hem d’estar molt concentrats ja que la perillositat del rival és important”, explica Muñoz

Amb el tram final d’OK Lliga encarat, el FC Barcelona afronta aquest dissabte l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. El rival serà el Valongo portuguès i el tècnic Ricard Muñoz ha avisat que no serà fàcil aconseguir una victòria a domicili: “Sabem on anem, ens espera un ambient molt dur, però intentarem aconseguir un resultat favorable”.

El Valongo es troba en segona posició d’una Lliga portuguesa molt igualada. Un fet que a Muñoz no li passa per alt. “Té un gran mèrit que un equip com el Valongo, que al principi no era el favorit per al títol de la Lliga, segueixi en aquesta línia que l’ha mantingut a dalt de tot durant tota la temporada. L'hi dono un gran valor”, ha explicat l’entrenador blaugrana. També ha destacat que el proper adversari “és molt agressiu a casa seva” i que “juga per sobre el reglament, amb permissivitat arbitral”. “La seva gran virtut és fer-se fort a casa, amb jugadors molt joves, molt intensos i que tenen qualitat, definició i tècnica. Això és el que els fa més perillosos i hem d’estar molt concentrats ja que la perillositat del rival és important”, ha afegit.

“Hem de pensar que és un partit de 100 minuts i si sortim del guió serem més vulnerables”

La tornada d’aquesta eliminatòria es jugarà el 12 d’abril, data en la qual Muñoz espera segellar l’accés a la Final a Quatre: “Hem de pensar que és un partit de 100 minuts. A l’anada hem d’aconseguir un resultat que ens impliqui poder classificar-nos després del partit de tornada”.

Tot i la dificultat que suposa jugar en una pista portuguesa, la consigna que reben els jugadors és que s’ha de fer “el nostre joc per intentar no caure en les provocacions”. “Si sortim del guió serem més vulnerables”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut