Ricard Muñoz: “El primer objectiu és certificar els quarts de final”

Ricard Muñoz: “El primer objectiu és certificar els quarts de final”

El tècnic del Barça destaca la importància del duel d’aquest dissabte contra el Viareggio, ja que un triomf blaugrana segellaria el pas als quarts de final de la Lliga Europea

Del Porto no en vol ni sentir a parlar, almenys de moment. Ricard Muñoz està completament centrat en el partit d’aquest dissabte al Palau contra el Viareggio (19 hores, Barça TV): “És un partit important per a nosaltres, ja que ens pot assegurar la classificació per als quarts de final de la Lliga Europea i aquest és el primer objectiu. Lluitar per la primera posició del grup seria el següent. Per tant, ens hem de centrar a conquerir els tres punts”. “Encara no podem pensar en el Porto ni en un possible liderat si aquest dissabte no fem la feina. Hem d’anar pas a pas”, ha remarcat el tècnic del Barça.

Ricard Muñoz vol que l’equip segueixi en la mateixa línia de joc i de resultats, conscient de les dificultats que plantejarà el Viareggio. “És un equip amb una plantilla molt curta, amb jugadors amb molta experiència i qualitat. Acostuma a plantejar una defensa zonal durant tot el partit i això ens obligarà a treballar de valent per trencar-la”, ha explicat aquest dilluns l’entrenador blaugrana. A Itàlia, el Barça va signar un gran partit i aquest dissabte tocarà repetir-lo. “Si aconseguim que el partit sigui obert i que la nostra efectivitat sigui alta, podríem decantar la balança a favor nostre. No obstant, difícilment serà un duel obert i haurem de tenir molta paciència”, ha conclòs Muñoz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut