fcb.portal.reset.password

Egurrola, amb la Supercopa. FOTO: V. SALGADO - FCB

La Supercopa d’Espanya d’hoquei patins, el primer títol oficial de la secció aquest nou curs, és un títol molt important per afrontar amb més confiança la temporada 2013/14. Així ho ha fet evident el capità Aitor Egurrola: “Ha estat un triomf d’equip, de saber patir. El Reus ha posat les coses molt difícils i això encara dóna més mèrit a la Supercopa”. A més, el Pop ha afegit que “és un títol que ajuda a agafar bones dinàmiques i ajuda a començar amb empenta la temporada”.

En aquesta competició s’ha evidenciat que es preveu una OK Lliga molt interessant

El primer entrenador, Ricard Muñoz, també s’ha felicitat pel triomf i ha dit: “L’equip té molts reptes per endavant i la Supercopa és un bon inici. Ens donarà molta confiança per afrontar el començament de l’OK Lliga”. El tècnic també ha afegit: “En l’hoquei un gol no és una renda gaire gran i en aquesta competició s’ha evidenciat que es preveu una OK Lliga molt interessant".

Finalment, Muñoz ha volgut dedicar el títol a dos treballadors del Club que ens van deixar recentment. “Aquest títol va per a ells, per a l’Anna Marco i el Ferran Arnedo”, ha dit l’entrenador blaugrana.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();