fcb.portal.reset.password

Miras, Álvarez i Reinaldo, passat Liceista / FOTO: Germán Parga - FCB

Sergi Miras, Pablo Álvarez i Reinaldo García són tres dels integrants de l’actual plantilla del FC Barcelona amb passat verd-i-blanc del Liceo de la Corunya. Al conjunt gallec també hi va jugar un altre blaugrana, Marc Gual, malgrat que només va ser-hi una temporada, la 2009/10.

Dels quatre, el que més cursos ha jugat al primer equip del conjunt gallec va ser Pablo Álvarez. El davanter argentí s'hi va estar des de la temporada 2008/09 fins a la 2010/11. De fet, a la Corunya es deia que havia arribat com a Pablito i que va marxar com a ‘Don Pablo’. A les files liceistes, Álvarez va marcar-hi molts gols –va ser Pitxitxi de l’OK Lliga 2009/10, amb 43 gols- i va guanyar una CERS (2010) i una Lliga Europea (2011).

‘Nalo’ i Miras, dues temporades

Reinaldo García va ser el primer dels quatre jugadors amb passat al Liceo de la Corunya. Procedent del Porto, on es va estar sis temporades rendint a un altíssim nivell, ‘Nalo’ va jugar-hi els cursos 2007/08 i 2008/09, quan va coincidir amb Pablito Álvarez. A la Corunya, però, no va aixecar cap títol i després ja va fitxar pel FC Barcelona.

Pel que fa a Sergi Miras, el cas del mig centre defensiu és, si més no, curiós. El de Cerdanyola ha fet el camí d’anada i el de tornada, ja que, després d’haver estat a l’hoquei patins formatiu blaugrana fins a l’any 2006, i després d’un llarg periple per diversos equips de la Divisió d’Honor de l’hoquei rodat estatal, va fitxar pel Liceo, on va destacar en els dos grans èxits més recents de l’equip de la Corunya: les dues Lligues Europees guanyades l’any 2011 i l’any 2012. Ara Miras torna a formar part de l’equip que el va formar com a jugador, el Barça.

Gual, pas fugaç

El darrer jugador que també té un passat al Liceo, malgrat ser de només una temporada, és Marc Gual. El curs 2009/10, l’ara ‘3’ del FC Barcelona va deixar el Reus Deportiu per jugar al conjunt verd-i-blanc. Allà va guanyar una CERS i va ser designat l’MVP de l’OK Lliga, però no va poder aconseguir cap més guardó. El record que va deixar aquest excels jugador d’hoquei, però, va ser molt bo. Després va decidir tornar a acceptar una oferta del seu anterior club, el Reus.

Tornar a dalt