fcb.portal.reset.password

Ricard Muñoz donant instruccions als seus jugadors / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

Sensacions molt positives les expressades per Ricard Muñoz en la roda de premsa després que el Barça s’hagi classificat per a la Final a Quatre en eliminar el Liceo: “La valoració del partit és molt positiva. Era un partit complicat de controlar en l’aspecte tàctic i en l’aspecte emocional”.

Evolució favorable


El Barça s’ha trobat un Liceo molt agressiu en els primers minuts. A l’inici, els gallecs “han tingut l’oportunitat de tenir possessions més llargues”. “En canvi nosaltres estàvem més garratibats”, ha afirmat el tècnic barcelonista. El Barça, però, ha anat recuperant terreny amb un joc molt més definit i unes idees molt més clares. Per Muñoz, el punt clau del partit ha estat el segon gol de penal de Gual: “El 4-2 ens ha donat vida i la pilota aturada ha estat un factor molt important. A partir d’aquí hem estat molt superiors”.

Un Palau decisiu

“El Palau ha estat de 10. Ha estat el de les grans ocasions i ha esdevingut un factor decisiu”, ha valorat l’entrenador pel que fa a les quasi 4.000 persones que s’han donat cita, aquest dissabte, al recinte on s’ha disputat el duel. A la vegada, Muñoz ha volgut expressar el sentiment de gratitud dels seus jugadors: “Estan molt orgullosos pel suport. El vestidor està amb molta confiança i és un dia per gaudir després d’unes setmanes plenes de tensió”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();