Moritz CE Vendrell-FC Barcelona: Guanyar sí o sí a la pista del tercer

Moritz CE Vendrell-FC Barcelona: Guanyar sí o sí a la pista del tercer

El Barça ha d’aconseguir la victòria a la complicada pista del Vendrell per seguir pressionant el Liceo

Després d’una gran victòria divendres contra el Reus, aquest dilluns a les 21 hores el Barça d’hoquei patins s’enfronta al Moritz CE Vendrell a la jornada 25 de l’OK Lliga (Barça TV, Esport 3). Si els blaugranes volen continuar perseguint el Liceo, no poden deixar-se punts a la pista del tercer classificat.

Vendrell, un fortí

El Moritz CE Vendrell és el tercer classificat, amb 47 punts. L’equip del Vendrell és un conjunt equilibrat amb 98 gols a favor i 72 en contra. En l’última jornada va caure a la pista del Liceo per 7-4, però és un conjunt molt perillós, sobretot a casa seva. Com a local és el segon millor equip defensiu, només per darrere del Barça, amb 32 gols en contra. Ofensivament han fet 45 gols. A la seva pista han guanyat set partits, empatat dos i perdut tres.

Tot i la dificultat, el Barça és el segon millor conjunt a domicili, i té el millor balanç de gols: 54 a favor i només 22 en contra. El tècnic Ricard Muñoz té la baixa del lesionat Reinaldo García.

Derrota en l’última visita

El darrer partit entre els dos conjunts a la pista del Moritz Vendrell aquesta temporada va ser el 2 de març, quan els locals van vèncer per 7-3 i van eliminar el Barça de la Copa del Rei, amb la qual cosa van evitar així la tercera consecutiva dels blaugranes. L’actuació del porter Molina i els quatre gols de Costa van ser clau per a la victòria del Vendrell.

A la Lliga l’últim enfrontament va ser a la jornada 10, en què el FC Barcelona es va imposar al Palau per 4 gols a 2. En un partit marcat per l’èpica, els porters i Torra, que va fer un hat-trick, van ser els homes més destacats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut