fcb.portal.reset.password

El Barça d'hoquei patins afronta l'última jornada on es decideix l'OK Lliga. / FOTO: ARXIU

Jornada decisiva a la Lliga d’hoquei patins. És l’últim partit de la temporada i el pols entre el FC Barcelona i el Liceo està més emocionant que mai. El Barça és segon a la classificació amb 72 punts, a tan sols un punt dels gallecs, que en tenen 73.

Després de golejar el Voltregà per 7-1 la setmana passada, els de Ricard Muñoz afronten aquest dissabte un dels partits més importants de l’any. A l’espera del que faci el líder, el Liceo, el Barça d’hoquei patins haurà de guanyar o empatar a la pista de l’Igualada per sumar punts i tenir opcions al títol de l’OK Lliga.

Les combinacions per ser campions

- Si el FC Barcelona guanya l’Igualada HC i el Liceo empata davant l’ICG Software Lleida, el Barça d’hoquei patins serà campió de l’OK Lliga.

- Si el FC Barcelona guanya l’Igualada HC i el Liceo perd davant l’ICG Software Lleida, el Barça d’hoquei patins serà campió de l’OK Lliga.

- Si el FC Barcelona empata davant l’Igualada HC i el Liceo perd davant l’ICG Software Lleida, el Barça d’hoquei patins serà campió de l’OK Lliga.

- Si el FC Barcelona guanya l’Igualada HC i el Liceo guanya l’ICG Software Lleida, el Liceo serà campió de l’OK Lliga.

- Si el FC Barcelona empata davant l’Igualada HC i el Liceo empata davant l’ICG Software Lleida, el Liceo serà campió de l’OK Lliga.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();