fcb.portal.reset.password

Alguns entrenadors de la federació basca han presenciat l'entrenament del Barça (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

La Federació Basca de Patinatge ha organitzat un programa de tecnificació per a set entrenadors de sis clubs diferents d'hoquei patins a Catalunya. Després de visitar equips com el Vilafranca, el Mataró i l'Igualada, la seva última parada ha estat el Barça Sorli Discau. Aquest grup de tècnics, acompanyats pel president de la seva Federació, Javier Canales, han pogut veure entrenaments de la base blaugrana i aquest divendres han assistit a l'entrenament del primer equip.

El coordinador de l'hoquei patins base, Eduard Castro, ha estat l'encarregat de rebre la delegació basca. "Vénen a conèixer les maneres de treballar a Catalunya, perquè és el referent mundial en el treball de base en hoquei patins, sobretot pel que fa a la metodologia d'entrenament", afirma Castro.

Javier Canales s'ha mostrat impressionat per l'experiència. "El que hem vist és una meravella", explica el president de la Federació Basca, que treballa per potenciar l'hoquei patins a Euskadi des dels col·legis per formar una bona base de futur.

Cairo i Muñoz, amb els sub-20

El tècnic Gaby Cairo i el seu ajudant Ricard Muñoz han viatjat a Barcelos (Portugal) per presenciar el partit que la selecció espanyola sub-20 disputa contra la portuguesa, amb la participació de tres jugadors blaugrana: Marc Julià, Xavier Barroso i Pol Galvas.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();