Quatre lideratges més que consolidats

Quatre lideratges més que consolidats

Els equips de l’hoquei formatiu que militen a Preferent tenen assegurat el primer lloc del seu grup i ja pensen en els Campionats de Catalunya

L’hoquei formatiu blaugrana ha certificat la primera posició als respectius grups de Preferent en cadascuna de les quatre categories en què hi ha hagut en joc l’accés als Campionats de Catalunya. Són quatre liderats més que consolidats a falta d’una jornada per acabar aquesta exigent i segona fase de la temporada. A continuació repassem els resultats del darrer cap de setmana:

Asturhockey 4-3 Barça Lassa B: El filial va tornar sense premi de Grado, on els gols de Marc Palazón (2) i Oriol Garcia no van servir per evitar la derrota . L’equip de Jordi Camps ocupa ara el 10è lloc d’una Pirmera Divisió molt ajustada, amb tres punts de marge respecte el descens. La propera jornada es disputarà contra el Sant Cugat (4t classificat) a Llars Mundet, el dimecres 19 d’abril (21.00 hores).

Barcino B 1-13 Segona Catalana: Golejada de l’equip blaugrana, líder a la taula, davant el Barcino B. El proper duel serà contra el Barcino A, el diumenge 9 d’abril (09.30).

Júnior 3-4 Arenys de Munt: L’equip de Jordi Camps va sumar la primera derrota a la fase de Preferent davant el conjunt maresmenc i l’última jornada la disputarà a la pista del Lleida, el diumenge 9 d’abril (19.45 hores). Precisament, els barcelonistes tenen sis punts més que els lleidatans, que són segons a la taula.

Juvenil 7-2 Igualada: Els jugadors dirigits per Jordi Roca van aconseguir una nova victòria en la 13a jornada i sumen cinc punts més que el segon classificat, el Vic. Tancaran la fase de Preferent a la pista de l’Sferic Terrassa, aquest dijous 6 d’abril (20.30).

Infantil 0-5 Barça Lassa: El conjunt de Ricard Hernáez va golejar a terres lleidatanes i manté el ple de victòries en el seu grup de Preferent, sumant 10 punts més que el l’immediat perseguidor (el Vic). L’últim partit serà davant l’Andorra, el diumenge 9 d’abril a Llars Mundet (11.30 hores).

Aleví 9-5 Vilafranca: Els més petits de l’hoquei formatiu blaugrana també van aconseguir un nou triomf que els permet afrontar l’última jornada amb quatre punts més que el Manlleu, el segon classificat. El darrer duel serà a Cerdanyola aquest dissabte 8 d’abril (11.30 hores). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut