El Júnior i el Juvenil marquen vuit gols a Maçanet i Reus, respectivament

L'equip Infantil rep el primer gol en vuit partits

Quatre partits son els que s’han jugat aquest passat cap de setmana a l’hoquei patins formatiu blaugrana.

El FC Barcelona B va perdre a la pista del Manlleu (5-1). El gol barcelonista el va fer Pol Galbas. Al descans, el matx ja estava 3-1 amb dos gols encaixats des del punt de penal –un a manca de dos segons per arribar al final dels primer 25 minuts reglamentaris- , fet que va condicionar força el jove equip blaugrana. A la segona part a l’equip li va costar força entrar en dinàmica de partit i el Manlleu va fer un parell de gols més a la contra. L’equip és ara mateix setè classificat empatat a punts amb el Manlleu i a tres punts del segon classificat. Aquest proper diumenge, a les 12.00 hores, l’equip rep el Vilafranca, que esta dos punts per damunt dels barcelonistes.

8 gols de Júnior i Juvenil

L’equip Júnior va superar el Maçanet per 8-4. En aquest matx cal destacar la presencia sobre la pista de dos juvenils - Marc Palau i Ignacio Alabart- que van jugar força minuts. El partit va estar controlat en tot moment -5 a 2 al descans-. L’equip és ara mateix segon classificat a només dos punts del líder, el Caldes, on es juga demà a les 21.00 hores. El proper dissabte, el Júnior torna a jugar. Aquest cop ho farà a Mataró a les 20.15 hores.

Pel que fa a l’equip juvenil, es va imposar amb claredat al Reus Deportiu per 8 gols a 2. Gran partit de l’equip blaugrana que va tornar la moneda als del Baix Camp, on havien perdut a la primera volta per 7-6. Actualment, el juvenil és segon  classificat per darrera del CP Vic. Aquest diumenge juguen a les 19.30 hores a Maçanet.

Primer gol encaixat per l’Infantil

Els intractables jugadors de l’Infantil del FC Barcelona van tornar a guanyar –això no és notícia- però van encaixar el primer gol en vuit partits jugats. El millor del cas és que els més menuts acaben la fase classificatòria per al Campionat de Catalunya amb 94 gols a favor i només un en contra! Aquest gol el van rebre aquest passat divendres en el 5-1 contra el Sant Cugat.

Els propers partits:

Segon equip: FC Barcelona B – Vilafranca (Diumenge, 25 novembre, 12.00 hores, Pavelló Llars Mundet)

Júnior: Caldes – FC Barcelona (Dimecres,21 novembre, 21.00 hores, Pavelló de Caldes)
Mataró – FC Barcelona (Dissabte, 24 novembre, 20.15 hores, Pavelló de Mataró)

Juvenil: Maçanet – FC Barcelona (Diumenge, 25 novembre, 19.30 hores, Pavelló Municipal de Maçanet)