El Barça B cau a casa contra el Manlleu i és sisè a sis punts del tercer

El Barça B cau a casa contra el Manlleu i és sisè a sis punts del tercer

El gol del B va ser obra del juvenil de primer any, Ignacio Alabart El Júnior va veure ajornat el seu partit contra el Reus Deportiu El Juvenil i l’Infantil van golejar

Tres partits oficials son els que s’han jugat aquest passat cap de setmana a l’hoquei patins formatiu blaugrana i tots han acabat amb triomf barcelonista i alguns, com el de l’Infantil, amb golejada.

El B va perdre diumenge a Les Llars Mundet davant el CP Manlleu en un mal partit, malgrat fer una primera part notable. El filial blaugrana és actualment sisè a sis punts del tercer lloc. El proper partit no serà fins el 5 d’abril a la pista del Vilafranca. La noticia més destacada va ser el gol de directa que va fer Ignacio Alabart, juvenil de primer any.

Partit ajornat

El Júnior va ajornar el seu partit amb el Reus Deportiu. El proper compromís serà dissabte vinent a Mataró i dimecres 27 de març, davant del Reus a Les Llars Mundet. Malgrat aquesta aturada obligada, l’equip continua virtualment classificat per al Campionat de Catalunya.

Golejades de Juvenil i Infantil

Dissabte passat Les Llars Mundet van ser l’escenari de dues golejades. La primera 11-0 del Juvenil davant El Castellet i, la segona, de l’Infantil davant el Ripoll (10-2). El proper partit del Juvenil és diumenge vinent contra el GEiEG. Pel que fa a l’Infantil, també segueix líder como el Juvenil i dissabte vinent jugarà a la pista del CP Voltregà.

Els propers partits:

Júnior: Mataró – FC Barcelona (Dissabte, 23 de març, 19.15 hores, Pavelló Municipal de Mataró)

Juvenil: GEiEG - FC Barcelona (Diumenge, 24 de març, 12.30 hores, Pavelló del GEiEG)

Infantil: CP Voltregà - FC Barcelona (Dissabte, 23 de març, 15.00 hores, Pavelló Municipal de Sant Hipòlit de Voltregà)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut