Thiagus Petrus: “El Logroño arriscarà al Palau per guanyar”

Thiagus Petrus: “El Logroño arriscarà al Palau per guanyar”

El brasiler, que va jugar tres anys i mig a l’equip de La Rioja i reconeix que viurà “un partit especial”, ha advertit que el rival d’aquest dimecres buscarà sorprendre’ls per fer-los mal

El líder invicte de la Lliga Asobal afronta aquest dimecres (19,00 h, BarçaTV / LaLigaTV) un dels duels més exigents de la competició. El Logroño La Rioja visita el Palau Blaugrana per posar a prova un Barça Lassa en un moment de forma dolç. Els blaugranes venen de guanyar el Kielce a la Champions, i tornen a canviar el xip per mantenir la condició d’imbatuts a la competició domèstica.

El partit tindrà un punt especial per a un dels nouvinguts del Barça Lassa: Thiagus Petrus. El brasiler va jugar a Logronyo durant tres anys i mig, abans del seu pas pel Pick-Szeged hongarès i l’arribada a Barcelona. Petrus ha estat l’encarregat d’atendre BarçaTV en la prèvia del partit, i ha reconegut que per a ell “serà un partit especial” i que considera Logronyo “una segona casa”.

Sobre l’enfrontament, Petrus ha explicat que poden esperar “un partit bastant dur”, i ha recordat que “ells venen de perdre, segur que arriscaran per intentar fer-nos mal i guanyar”. I és que el rival d’aquest dimecres va perdre el seu primer partit a la Lliga el cap de setmana passat contra l’Atl. Valladolid (29-32) després de set partits imbatut. Ara és cinquè a la classificació amb 10 punts, sis menys que el Barça Lassa.

El duel d’aquest dimecres té un últim precedent molt proper. Fa només dos mesos, els culers i els de La Rioja van disputar la final de la Supercopa d’Espanya a Logronyo, amb victòria àmplia del Barça Lassa per 27-35.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut