Xavi Pascual: “L’Al-Najma s’allunya dels paràmetres del que juguem a Europa”

Xavi Pascual: “L’Al-Najma s’allunya dels paràmetres del que juguem a Europa”

El Barça Lassa arrenca aquest dimarts la defensa de la Super Globe contra un rival sobre el que el tècnic ha advertit que “és molt agressiu i utilitza els dos sistemes defensius”

El Barça Lassa ha completat aquest dilluns al matí l’entrenament previ a l’arrencada de la Super Globe 2018. L’equip s’ha exercitat en una pista annexa del Duhail Sports Hall per preparar els últims detalls del partit de quarts de final que l’enfrontarà aquest dimarts (12:00 hores a Barcelona) contra l’Al-Najma Club.

En acabar la sessió, Xavi Pascual ha analitzat el rival, de qui ha explicat que “té la base de la selecció de Bahrain”. El tècnic ha comentat també que “és un equip molt agressiu i utlitza els dos sistemes defensius”. Segons Pascual, un dels grans perills del conjunt asiàtic és que “s’allunya dels paràmetres del que juguem a Europa, i això sempre suma dificultat”.

A l’hora d’analitzar a fons el primer rival, Xavi Pascual ha explicat: “Potser tenen una mancança en el llançament exterior, però tenen bons jugadors en l’un contra un i normalment els seus partits comporten moltes exclusions, hem d’estar preparats”.

En cas de victòria contra el conjunt de Bahrain, els blaugranes jugaran el duel de semifinals, 24 hores després, contra el guanyador del Hammament – Montpellier. De totes maneres, Xavi Pascual ha comentat: “Ara només podem pensar en el partit de quarts, ho hem de posar tot per guanyar i depenent de com vagi farem una cosa o una altra”.

El partit es jugarà a les 13:00 hores (horari local; una hora menys a Barcelona) al Duhail Sports Hall de Doha, i es podrà seguir per streaming al web de la IHF.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut