Xavi Pascual: “No veig res més enllà de l’Osca”

Xavi Pascual: “No veig res més enllà de l’Osca”

El tècnic blaugrana no vol sentir a parlar de l’inici de la Champions, i recorda les dificultats per guanyar en els dos partits de la temporada passada contra el conjunt aragonès

El Barça Lassa afronta aquest dimecres el primer dels dos partits d’aquesta setmana fora del Palau Blaugrana a la pista del Bada Osca. L’equip viatjarà el mateix dimecres, i abans Xavi Pascual ha atès els mitjans per valorar la visita a un dels conjunts que més dificultats van crear al seu equip la temporada passada a la Lliga Asobal. Així, el tècnic blaugrana ha recordat com de difícil va ser treure els punts en els duels contra l’Osca, en especial en l’últim partit de la temporada al Palau (30-29). “L’Osca és un molt bon equip; independentment dels canvis de jugadors que han fet, el més important és que han agafat el ritme”, ha explicat Pascual en zona mixta.

Després d’aquest partit de Lliga, el Barça Lassa començarà el seu camí a la Lliga de Campions a la pista del Rhein-Neckar Löwen, però Xavi Pascual no vol cap distracció: “No veig res més enllà de l’Osca”. “El partit és prou important, i la Champions ja arribarà. Quan mires més endavant, ensopegues”, ha afegit el tècnic.

Finalment, Pascual s’ha mostrat molt satisfet amb l’adaptació dels fitxatges d’aquesta temporada, així com amb el sacrifici d’alguns jugadors per jugar en posicions diverses. En concret, s’ha referit a Jure Dolenec, lateral dret que actua també com a central: “És un jugador molt intel·ligent i té molt clar que el més important és el col·lectiu. Ara mateix és el segon central de l’equip per darrere d’Entrerríos”.

L’equip es desplaçarà aquest mateix dimecres a Osca, i un cop acabi el partit farà el camí de tornada cap a Barcelona. I és que l’activitat no s’atura, i dijous tocarà començar a preparar l’inici de la Lliga de Campions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut