Xavi Pascual: “Pálmarsson té moltes ganes de jugar”

Xavi Pascual: “Pálmarsson té moltes ganes de jugar”

L’entrenador del Barça Lassa ha destacat l’actitud del nou fitxatge blaugrana en la prèvia del seu debut amb l’equip contra el RK Zagreb

L’entrenador del FC Barcelona Lassa, Xavi Pascual, ha valorat el nou fitxatge de l’equip, Aaron Pálmarsson, el dia previ al partit de Champions contra el Zagreb. El jugador islandès ha entrat en la convocatòria i disposarà dels primers minuts demà al Palau. El tècnic blaugrana ha destacat les qualitats i l’actitud del jugador: “No cal ni explicar les qualitats de Pálmarsson, tothom el coneix, és un jugador de primer nivell”, ha explicat l’entrenador.

També ha destacat les ganes amb les quals veu el jugador islandès. “El veig amb moltes ganes de jugar i amb ganes d’aprendre els mecanismes de l’equip”, ha senyalat Xavi Pascual. Unes ganes, que segons el tècnic també haurà de tenir l’equip per superar demà al RK Zagreb en partit de Champions. “A la Champions si no jugués bé perds, i juguem contra un equip de gran nivell”, ha explicat el tècnic del Barça Lassa.

Amb la incorporació de Pálmarsson el tècnic compta amb una plantilla àmplia i pot dur a terme rotacions en cada partit. Xavi Pascual ha confirmat la baixa del capità Víctor Tomás per motius personals, i Pere Vaquer tampoc ha entrat en la llista de convocats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut