Tercera Super Globe en quatre participacions

Tercera Super Globe en quatre participacions

El Barça Lassa va destronar a Doha el Füchse Berlín, campió de les dues últimes edicions, per sumar la tripleta de Mundials de Clubs en cinc anys

El Barça Lassa d’handbol va començar la temporada 2017/18 de la millor manera possible, aixecant un títol. El conjunt de Xavi Pascual es va proclamar campió de la Super Globe a Doha, després de guanyar el Füchse Berlín a la final per 25-29. Els blaugranes van completar una competició impecable, superant l’Espérance Sportive tunisià als quarts de final i el Vardar macedoni a les semifinals.

La victòria a Doha suposa el tercer títol del Barça Lassa en aquesta competició, després dels que va guanyar els anys 2013 i 2014. L’any següent, els culers van caure a les semifinals contra el Füchse Berlín, el mateix rival contra el que s’han proclamat campions en aquesta edició. Els alemanys, de fet, estaven empatats a dos títols amb el Barça fins al moment, gràcies als dos que havia aconseguit de manera consecutiva el 2015 i el 2016. Els homes de Xavi Pascual han destronat el Füchse a Doha per tornar a regnar.

Cinc triplets

A la plantilla del Barça Lassa que va aixecar la Super Globe al Duhail Handball Sports Hall de Doha hi ha cinc jugadors que han sumat els tres títols en la història del Club: Víctor Tomàs, Raúl Entrerríos, Aitor Ariño, Cedric Sorhaindo i Viran Morros. Tots cinc han viscut des de la pista els tres títols del Mundial de Clubs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut