Sisena Supercopa Asobal consecutiva del Barça Lassa

Sisena Supercopa Asobal consecutiva del Barça Lassa

La victòria contra el Logroño La Rioja a Ciudad Real (31-25) suposa el segon títol del curs per al Barça Lassa, que ja suma 20 campionats de Supercopa espanyola

El Barça Lassa d’handbol segueix ampliant el seu palmarès de títols, i l’últim a afegir-se ha estat la Supercopa Asobal que ha guanyat aquest diumenge a Ciudad Real. En la 32a edició, els blaugrana s’han imposat al BM Logroño La Rioja per 31-25 i han aconseguit d’aquesta manera la sisena Supercopa consecutiva. Des de l’aconseguida el curs 2012/13, el conjunt de Xavi Pascual no ha deixat lliure el tron.

És el segon títol de la temporada per als culers en només un mes de rodatge. L’equip va iniciar el curs el 4 d’agost, i 30 dies després ja ha guanyat la Super Globe, a Doha, i la Supercopa Asobal, a Ciudad Real.

El domini del Barça Lassa en aquesta competició és inqüestionable. De les 32 edicions celebrades, els blaugrana s’han imposat en 20 ocasions, seguits pels desapareguts Ciudad Real i San Antonio, amb tres títols cadascun.

Col·leccionistes

Com va passar amb la consecució de la Super Globe, hi ha diversos jugadors del Barça Lassa que estrenen el seu palmarès en la Supercopa Asobal, mentre que n’hi ha d’altres que amplien encara més la seva particular vitrina. Jure Dolenec, Alexis Borges i Yanis Lenne, els tres fitxatges d’aquesta temporada, han guanyat la seva primera Supercopa.

En canvi, hi ha jugadors que compten amb una bona col·lecció. És el cas de Víctor Tomás, que ha guanyat ja 10 Supercopes Asobal, la meitat de les que té el Club. Aitor Ariño (7), Raúl Entrerríos (6), Sorhaindo (6) i Viran Morros (6) també són experts aixecant aquest títol. Per al tècnic, Xavi Pascual, és el vuitè títol d’aquesta competició i el 40è en la seva etapa com a entrenador del Barça Lassa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut