FC Barcelona Lassa-Logroño La Rioja: El segon títol de la temporada (31-25)

El conjunt blaugrana supera el Logroño a la final de la Supercopa ASOBAL amb un gran Entrerríos, MVP del partit

Després d’alçar la setmana passada la Super Globe, el Barça Lassa ha guanyat la Supercopa ASOBAL per sisena vegada consecutiva després de derrotar el Logroño La Rioja (31-25) en un partit que han dominat des del principi i on han fet una gran defensa. Raúl Entrerríos ha estat escollit el millor jugador de la final, Gonzalo, el millor porter i N’Guessan, el màxim golejador, amb set gols.

El partit ha començat amb els dos equips jugant molt seriosos i intensos (3-2, min 5), però els blaugranes, de mica en mica han millorat més en defensa, amb un gran Gonzalo en aquests primers minuts, i amb més encert han aconseguit fer un parcial de 4-0 als nou minuts (7-3). El Logroño s’ha aproximat en el marcador sobretot gràcies a les parades de Krupa (10-8), però un altre parcial en pocs minuts ha permès als culers tornar-se a distanciar en el marcador quan faltaven cinc minuts per finalitzar el primer temps (15-9), arribant-se al descans amb un resultat favorable i ampli (17-11). En aquest primer temps, N’Guessan ja havia convertit quatre dianes.

Segon temps idèntic

La segona part ha tingut un to molt semblant a la primera, amb els blaugranes aguantant les diferències en els primers set minuts de la represa (20-13). Els culers no s’han relaxat i, de mica en mica, han anat eixamplant una mica més la distància amb un gran N’Guessan i Dika Mem, autor de quatre gols (24-14, min.42). El Logroño, igual que els primers trenta minuts, ha retallat distàncies amb un ampli parcial en cinc minuts (24-19), però els de Xavi Pascual, després del temps mort, han tornat a reaccionar (30-22, min 52) fins arribar al final del partit amb la victòria i el títol de la Supercopa ASOBAL sota el braç (31-25).

Amb aquest trofeu, el Barça augmenta el seu palmarès fins a 20 Supercopes en total, sis de consecutives, i també és el 18è títol nacional consecutiu que guanyen. El proper partit de l’equip de Xavi Pascual seran les semifinals de la Copa Catalunya contra el Sant Esteve Sesrovires el dimecres (20.30 hores).