Xavi Pascual: “Ens enfrontem a un tros d’equip”

Xavi Pascual: “Ens enfrontem a un tros d’equip”

El tècnic blaugrana s’espera un partit “molt difícil” a la pista de l’Ademar de Lleó, i ha advertit que “l’agressivitat i la intensitat només es poden contrarestar amb agressivitat i intensitat”

Aquest dimecres el Barça Lassa visita el Palacio Municipal de los Deportes de Lleó per enfrontar-se a l’Abanca Ademar Lleó en el duel de la quarta jornada de la Lliga Asobal. Un partit que arriba amb els dos equips invictes i que sempre comporta dificultats al conjunt blaugrana. En la prèvia del matx, Xavi Pascual ha atès els mitjans després de l’últim entrenament al Palau Blaugrana, i ha advertit que “tots els partits contra l’Ademar són molt complicats”. “Són equip Champions i ja sabem com de difícil és jugar a Lleó”.

El fet que el rival també disputi la Lliga de Campions “els passarà factura en el futur, però de moment no es notarà el desgast”, segons el tècnic blaugrana. Qüestionat per les claus de l’enfrontament, Pascual creu que “serà molt important la porteria i els sistemes defensius”, tot i que afirma que “en un partit així no hi ha una única clau”.

Xavi Pascual també ha explicat que no sap quin partit es pot donar: “Tots dos equips som capaços de defensar molt bé, però també d’atacar força bé”. En aquest sentit, el tècnic ha afegit que el Barça Lassa ha de ser conscient que l’Ademar “estarà a dalt i és un tros d’equip”. Davant d’això, Pascual ho té clar: “L’agressivitat i la intensitat només es pot contrarestar amb agressivitat i intensitat; hem d’igualar les seves ganes de guanyar-nos”.

L’estadística diu que el Barça ha guanyat en les últimes nou visites a Lleó en Lliga Asobal, però, per a Xavi Pascual, només són números: “Les victòries seguides estan molt bé per a l’estadística, però començarem 0-0 i el que hem fet fins ara no serveix per a res”.

L’equip viatjarà aquest mateix dimecres a primera hora del matí, i descansarà a Lleó fins a l’hora del partit (20.30 h). El partit es podrà seguir a través de Movistar Deportes, i serà el partit Estrella de la jornada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut