Xavi Pascual: “El Guadalajara està fent una gran temporada”

Xavi Pascual: “El Guadalajara està fent una gran temporada”

El Barça Lassa viatja aquest dimecres a Guadalajara per disputar el partit de la jornada 13 de la Lliga Asobal contra el tercer classificat i una de les revelacions del curs

El Barça Lassa d’handbol afronta aquest dimecres una sortida complicada a la pista del Quabit Guadalajara, una de les revelacions de la temporada. El conjunt manxec ocupa la tercera posició, i lluita per aconseguir el bitllet per a la Copa Asobal de Lleó. L’equip viatjarà aquest mateix dimecres, i abans Xavi Pascual va atendre els mitjans al Palau Blaugrana. El tècnic va destacar la bona tasca del Guadalajara –“està fent una gran temporada”- i el ventall de recursos que mostra l’equip manxec: “És un equip ben construït amb opcions en defensa”.

El partit arriba després de la derrota a Nantes en partit de Lliga de Campions, però Xavi Pascual només vol mirar endavant: “No pensem en les derrotes ni en les victòries, només en el que ve per davant”. Arriba el tram final de l’any, i l’equip està preparat per treure-ho endavant. “Ens fa falta l’aturada, però ens queden 10 dies de competició al màxim”, ha dit el tècnic.

Després del partit a Guadalajara, el Barça Lassa rebrà al Palau l’Helvetia Anaitasuna, segon classificat i també amb la Copa en joc. Tot i així, Pascual no es considera “jutge de ningú”: “Tots els equips són jutges de sí mateixos; si estàs bé estàs a dalt, i si no estàs a baix”. En aquest sentit, ha destacat que “la Lliga cada vegada és més competitiva, i parlar d’un únic equip revelació es fa difícil”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut