Xavi Pascual: “Encara no pensem en la Copa”

Xavi Pascual: “Encara no pensem en la Copa”

L’entrenador del FC Barcelona Lassa d’handbol ha parlat amb els mitjans de comunicació abans de viatjar a Galícia, en l’últim partit de la primera volta de la Lliga, i afrontar la Copa Asobal a Lleó

El FC Barcelona vol tancar la primera volta de la Lliga Asobal com a líder invicte. Ho farà si aconsegueix treure un bon resultat a la pista del Teucro, a Pontevedra, en un partit que es disputa pocs dies abans de la Copa Asobal de Lleó.

Malgrat tot, el primer objectiu és superar l’equip gallec per deixar aparcada la Lliga fins al febrer amb bon sabor de boca. Així ho ha deixat clar Xavi Pascual en la roda de premsa prèvia al partit, quan ha destacat que “hem d’anar pas a pas i no pensar en la Copa”. “El que hem de fer és intentar guanyar el nostre partit de Lliga, centrar-nos en això. No podem perdre de vista el nostre objectiu més immediat, i després ja veurem què passa”.

Després del partit contra el Teucro, en què “l’equip arriba amb ganes”, el grup no tornarà a Barcelona i viatjarà directament a Lleó per jugar la Copa Asobal, competició que es disputarà aquest cap de setmana, abans de l’aturada per seleccions i el final d’any. Xavi Pascual ha convocat els 16 jugadors disponibles del primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut