Fraikin BM Granollers – FC Barcelona Lassa: Un derbi per passar pàgina

Fraikin BM Granollers – FC Barcelona Lassa: Un derbi per passar pàgina

Els blaugranes visiten el conjunt vallesà només 48 hores després de caure a Szeged i també dos dies abans de tornar a jugar partit de Champions a Zagreb

El calendari no permet lamentacions, i només 48 hores després de la derrota europea a la pista del Pick Szeged, el Barça Lassa compta amb l’oportunitat de refer-se amb un altre duel d’alta exigència. El derbi contra el Fraikin BM Granollers arriba en plena marató de partits a domicili (el tercer dels quatre en nou dies), i ha de servir per recuperar sensacions després de caure a Hongria. Els partits al Palau d’Esports de Granollers mai no són fàcils, com ha recordat Xavi Pascual davant dels mitjans: “És un derbi, porten molts anys jugant junts i saben jugar-nos; mai som capaços de trencar cap partit contra ells”.

El partit arriba en l’onzena jornada, i després que tots dos equips hagin disputat els respectius compromisos europeus. El Granollers és tercer a la classificació amb set victòries, un empat i dues derrotes en les 10 jornades disputades. A la seva pista només hi ha guanyat l’Atlético Valladolid, i sobre aquest fet Pascual ha remarcat que “sempre és difícil, independentment de qui hi hagi perdut”. Quant a la trajectòria del conjunt vallesà, el tècnic blaugrana ha destacat que “va començar una mica dubitatiu però ha millorat i ha tret molts punts amb rivals importants”. “Juguen bé i amb solvència, tant a la Lliga com a Europa”, ha afegit.

El Barça Lassa arriba després d’una derrota a Europa sumada a un viatge exigent. L’equip ha tornat a Barcelona aquest dilluns a primera hora, i s’ha entrenat en doble sessió de matí i tarda. Això, però, no pot servir com a argument, per a Xavi Pascual: “El viatge ha estat com ha estat, hem arribat i hem entrenat matí i tarda; demà hi tornem per intentar corregir errors i jugar bé”.

A Granollers, els blaugrana buscaran mantenir la imbatibilitat a la Lliga Asobal, després de sumar 10 victòries en les 10 jornades disputades. El repte és majúscul, ja que a més l’equip s’ha de sobreposar a un calendari d’allò més exigent. I és que després de jugar a Granollers, els culers tornaran a agafar l’avió, en aquest cas per anar a Zagreb i jugar, el dijous a les 19 hores, el duel de Champions contra el RK PPD Zagreb.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut