Xavi Pascual:

Xavi Pascual: "La Super Globe és important, com tots els títols que hi ha en joc"

L’equip debutarà el divendres contra l’Esperance amb la baixa confirmada de Lasse Anderson, que no viatjarà al Qatar

Xavi Pascual ha comparegut en la zona mixta del Palau Blaugrana abans de viatjar cap a Doha per a disputar la Super Globe. L’entrenador del Barça Lassa ha recalcat que “La Super Globe és important, com tots els títols que hi ha en joc” i ha assegurat que “som conscients de la dificultat que suposa”.

El tècnic blaugrana ha comentat que l’equip “està entrenant molt millor del que hem jugat” però que “encara està molt lluny del que hauríem d’arribar a ser”. Pascual ha explicat que la competició arriba “molt d’hora” per competir en plenes condicions. Tot i això, l’entrenador blaugrana ha assegurat que per l’equip és positiu tenir partits competitius, i que els de la Super Globe seran “partits que ens exigiran”, segons el tècnic català.

A més, ha assegurat que el quadre del Barça Lassa a la competició no és senzill, i que l’Esperance –primer rival del Barça Lassa- que es trobarà l’equip el proper divendres no tindrà res a veure del conjunt que ha disputat un torneig amistós recentment a França. L’entrenador blaugrana creu que “del que hem vist de l’Esperance al que ens trobarem pot variar bastant” perquè als darrers partits que ha jugat l’equip africà els hi faltaven jugadors claus a l’esquema.

Lasse Anderson no viatja

El preparador blaugrana ha confirmat la baixa del lateral danès. Pascual creu que el jugador pot treballar millor a Barcelona i podrà realitzar millor el treball de recuperació amb els serveis mèdics del Club. A més, el tècnic també ha fet una pinzellada sobre l’adaptació dels nous fitxatges al grup:

“L’Alexis –Borges- ho està fent molt bé". "Ens està ajudant moltíssim en defensa i en atac", ha ressaltat. Pel que fa a Dolenec, el preparador blaugrana ha explicat que ha tingut alguns problemes, ha entrenat poc amb el grup, però que jugarà la competició. I pel que fa referència a Yanis Lenne, el tècnic del Barça Lassa ha explicat que “ens ajuda molt al lateral” gràcies a la seva explosivitat.

L'equip es dirigeix aquest dimecres a la nit cap a Doha, on el proper dijous entrenarà per preparar el matx contra l'Esperance tunisià als quarts de final de la competició. El partit es disputa divendres a les 13.00 hores de Doha (12.00 hores a Barcelona).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut