S’incorporen els internacionals per viatjar a Port Sagunt

S’incorporen els internacionals per viatjar a Port Sagunt

Aquest dijous s’han sumat als entrenaments els jugadors que van guanyar l’or europeu amb la selecció espanyola, a més de Sorhaindo, Dika Mem i Ristovski

El Barça Lassa ja ho té tot a punt per preparar el retorn de la Lliga Asobal. Un cop finalitzat l’Europeu i fetes les celebracions corresponents, els jugadors internacionals del conjunt blaugrana s’han incorporat aquest dijous a la dinàmica del grup. D’aquesta manera, Pérez de Vargas, Entrerríos, Valero Rivera, Viran, Ariño, Sorhaindo, Dika Mem i Ristovski s’han sumat als jugadors que ja fa dies que s’entrenen.

Ara que Xavi Pascual ja compta amb tots els efectius disponibles, a banda dels lesionats, l’equip pot preparar el retorn de la competició de clubs. El Barça Lassa s’ha entrenat a la Ciutat Esportiva després de fer alguns tests mèdics, i seguidament es dirigeix cap a Port Sagunt. Allà s’entrenarà de nou per acabar de preparar el partit de dissabte (17 h) contra el Fertiberia Port Sagunt, que encetarà la segona volta de la Lliga Asobal.

“El Port Sagunt és un equip perillós”

El tècnic blaugrana ha atès els mitjans informatius just abans de pujar a l’autocar, i ha informat que s’endú tota la plantilla a terres valencianes. Pascual ha explicat: “Hem fet un petit entrenament aquest matí, a la tarda tornarem i demà també per anar recuperant automatismes i intentar recuperar a algú”. Pel que fa a les baixes, l’entrenador barcelonista ha expressat: “No podem fer res, quan juguen un europeu sabem que les lesions formen part d’això i les hem d’acceptar, però no hi ha dubte que posarem un bon equip dissabte. Lasse Andersson, Dolenec, Gonzalo, N’Guessan, Yanis Lenne i Víctor Tomás no hi seran, però Dika Mem sí que jugarà”, ha afegit.

Quant al rival, Xavi Pascual ha comentat: “El Port Sagunt està en una situació complicada, quan un equip es juga la salvació sempre són perillosos. A més, a nivell ofensiu han millorat i estan jugant una mica diferent, tot i que els amistosos compten poc. Hem d’estar concentrats en la nostra feina”. També, el tècnic blaugrana ha explicat que marxen “un dia abans per entrenar una mica més i tenir més tranquil·litat, que l’equip estigui junt és important”.

Finalment, Pascual també ha tingut paraules cap als campions d’Europa: “És un orgull i estic content per ells. Quan juguen un campionat d’aquest estil i aconsegueixen medalles estic content perquè treballen molt i s’ho mereixen i els dono l’enhorabona. Per molt que vinguin cansats, millor que també vinguin contents”, ha conclòs. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut