El Barça Lassa d’handbol incorpora a Thiagus Petrus

El Barça Lassa d’handbol incorpora a Thiagus Petrus

El lateral esquerre brasiler jugarà amb el Barça les properes tres temporades

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el jugador Thiagus Petrus Gonçalves Dos Santos, que arriba procedent del SC Pick Szeged. El lateral esquerre brasiler té 29 anys i mesura 1,99 m.

Thiagus Petrus va néixer a Minas Gerais (Brasil), el 25 de gener del 1989. El jugador blaugrana és un vell conegut de la Lliga Asobal, ja que anys enrere havia format part de la plantilla del Naturhouse La Rioja. La seva trajectòria esportiva es va iniciar amb només 15 anys a l’Ólimpico Atletico Clube, equip de la seva localitat. Abans de fer el salt a Europa, l’any 2007 es va incorporar a la disciplina de l’Esporte Club Pinheiros, un dels equips punters del país brasiler. Allà va guanyar els primer títols de la seva carrera professional.

Salt a Europa

L’any 2012 va signar el seu primer contracte a Europa amb el Naturhouse La Rioja, on va explotar com a jugador. Aquella va ser una de les millors etapes del brasiler, que no només va oferir un gran rendiment a les competicions nacionals, sinó que també ho va fer a la EHF Champions League. Desprès de tres temporades, l’any 2015 va començar una nova aventura a Hongria, de la mà del SC Pick Szeged, amb qui es va proclamar campió de la Lliga Hongaresa la temporada 2017/18.

El lateral esquerre i especialista defensiu, també ha tingut un protagonisme important amb la selecció brasilera. El bon nivell mostrat amb el Naturhouse i el Pick Szeged, l’han convertit en un habitual a les convocatòries internacionals. L’any 2016 va aconseguir la medalla d’or als Jocs Panamericans.

Talent i físic

El brasiler és un jugador amb unes capacitats físiques espectaculars. La seva potència i capacitat de salt el converteixen en un jugador amb un molt bon llançament exterior. Però la seva principal qualitat és la defensa, la seva envergadura juntament amb la intuïció, l’han convertit en un gran especialista defensiu.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut