Xavi Pascual: “El Silkeborg és un equip molt ben treballat”

Xavi Pascual: “El Silkeborg és un equip molt ben treballat”

Els blaugranes jugaran aquest diumenge a Dinamarca amb l’objectiu de tornar al camí de la victòria a la Champions

El FC Barcelona Lassa d’handbol jugarà a Dinamarca el partit corresponent a la fase de grups de la Lliga de Campions, un matx que arriba després de la derrota davant del PSG. Abans del duel contra el Silkeborg, Xavi Pascual ha atès els mitjans, i ha dit que el resultat contra el conjunt francès ja és història i que només se centra en l'enfrontament davant del Silkeborg. Pascual ha afegit: “La derrota forma part del joc i hem de ser-ne conscients”. A continuació, ha afirmat: “Hem tingut la sort que la derrota ha arribat tard, però ens hem de centrar en el Silkeborg”. Deixant de banda la derrota davant del PSG, Pascual ha conclòs: “El proper partit és molt important per intentar continuar sumant punts”.

El tècnic blaugrana ha definit el Silkeborg com un “equip molt ben treballat”. Pascual ha destacat moltes virtuts del conjunt danès: “És el típic equip nòrdic amb bona circulació de pilota, desdoblaments constants i que treballa molt bé el contraatac”. Per al tècnic català és un desplaçament “molt important” i que exigirà el màxim a l’equip. El duel es disputarà a les 16.50 hores d’aquest diumenge i es podrà seguir per Esport 3.

Precedents a la Champions

Durant la temporada 2012/13 el Barça Lassa va eliminar els danesos als vuitens de final de la Champions d’handbol. A l’anada, els homes ja entrenats per Xavi Pascual van superar el Silkeborg per 26 a 32, i a la tornada a Barcelona el 26 a 24 favorable al FC Barcelona va segellar el pas a quarts de final dels culers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut