fcb.portal.reset.password

La Copa Asobal ja és aquí. El FC Barcelona Lassa obrirà les semifinals contra el Naturhouse La Rioja aquest dissabte a Lleó. Precisament, Xavi Pascual ha volgut destacar la dificultat que tenen sempre en aquesta pista: “Lleó sempre és un camp molt difícil per a nosaltres”. Per altra banda, l’entrenador blaugrana ha exigit “màxim respecte cap a un rival que ha costat guanyar”. I ha afegit: “El Logronyo ha fet un pas endavant aquesta temporada”.

L’últim precedent entre ambdós equips es va donar a la jornada tres de la Lliga Asobal, quan els blaugranes es van imposar a domicili per només dos gols al conjunt de La Rioja (22-24). Tot i això, des d’aquell partit les coses han canviat. El Naturhouse se situa segon a la classificació de la Lliga i “ha fet una primera volta extraordinària”, ha assegurat Pascual. I és que el conjunt de La Rioja va en línia ascendent i “ha mantingut una línia de regularitat important”, amb només dos partits perduts a la Lliga i tots dos a principi de temporada.

Referent a la Copa Asobal, Xavi Pascual no ha volgut restar-li importància: “Qualsevol competició és important”. A més, ha volgut destacar el fet que, normalment, “les competicions curtes igualen tots els rivals”. I ha afegit: “Qualsevol dels quatre equips pot guanyar la Copa”. Així doncs, el Barça Lassa haurà de concentrar-se de ple en aquesta semifinal contra el Naturhouse, “un equip que estarà entre els millors equips d’Europa”, tal com ha destacat Xavi Pascual.

Tornar a dalt