fcb.portal.reset.password

Pérez de Vargas, en un dels entrenaments de la pretemporada | FCB

Des de dilluns el Barça Lassa d’handbol està treballant en la preparació de la temporada 2016/17. Cares noves, jugadors que no hi són encara pels JJOO de Rio i la incorporació de jugadors del segon equip, fan que aquests dies es vegin nous jugadors a la pista

Els clàssics

Jugadors que ja formaven part de l’equip en anys anteriors treballen a les ordres de Xavi Pascual i el seu ‘staff’ durant aquests dies.

Gonzalo Pérez de Vargas, Filip Jicha, Raúl Entrerríos, Viran Morros, Víctor Tomás, Kiril Lazarov i Aitor Ariño ja són cares conegudes de l’afició i han començat la temporada des del  primer dia.

Els nous

Borko Ristovski, Valero Rivera i Joan Saubich són tres de de les sis cares noves que presenta el Barça Lassa 2016/17. De fet, Ristovski és la primera vegada que s’entrena amb l’equip, ja que Rivera torna al Palau onze anys després i Saubich ha retornat un cop finalitzada la seva cessió a l’Aix-en-Provence.

Un dels nous fixatges, el francès Dika Mem, tornarà a Barcelona la propera setmana un cop disputat el campionat d’Europa júnior de seleccions

Després dels JJOO, el dia 29 d’agost, s’incorporen dos nous jugadors, N’Guessan i Lasse Andersson, que acompanyen Jallouz, Noddesbo, Sorhaindo i Syprzak a Rio.

Els joves

Diversos jugadors del segon equip s’estan exercitant sota les ordres de Pascual. Tremps, Rey, Oliveras, Amigó, Ceretta i Forns són els jugadors del B que s’entrenen aquests dies amb el Barça Lassa.

A la vegada i un cop proclamats campions d’Europa de seleccions, Xavi Castro i Aleix Gómez s’entrenaran a partir de dijous amb el primer equip.

Tornar a dalt