Pascual: “Sabem que a Benidorm serà complicat”

Pascual: “Sabem que a Benidorm serà complicat”

El tècnic blaugrana destaca que “la sort no ha acompanyat a Benidorm” en aquest inici de Lliga

Si diumenge el Barça Lassa assolia el triomf a Plock, a la primera jornada de la VELUX EHF Champions League, ara toca centrar-se de nou en la Lliga Asobal. Dimecres a les 20.30 h a Benidorm, els blaugranes disputen la cinquena jornada de Lliga.

Centrats en la Lliga

El partit davant el BM Benidorm arriba entre el partit a Plock i el de dissabte a les 19.30 h al Palau Blaugrana davant el THW Kiel. Lluny de tenir la vista a la Champions, el mateix Xavi Pascual destacava que saben que “a Benidorm serà complicat”.

A Benidorm viatgen 16 jugadors del primer equip i descansarà el pivot Jesper Noddesbo. Els blaugranes retornaran a Barcelona el matí de dijous i aquell mateix dia s’entrenaran al Palau Blaugrana.

El Barça Lassa ocupa el liderat de la Lliga Asobal amb quatre triomfs en quatre jornades i el BM Benidorm tanca la classificació amb quatre derrotes.

Tercera visita a Benidorm

Aquesta serà la tercera temporada que el BM Benidorm jugui la màxima competició de l’handbol estatal. Per tercera vegada el FC Barcelona d’handbol visitarà la pista de la localitat de la comarca de la Marina Baixa. Les dues anteriors es van saldar amb triomf blaugrana, però amb partits de signe diferent.

La temporada 2014/15 els blaugranes van suar de valent per imposar-se per 25 a 28, en un partit en què els blaugranes perdien al descans per 16 a 10. La temporada 2015/16 els homes de Pascual van superar el BM Benidorm per 17 a 36.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut