Pascual: “Conca no és una pista fàcil”

Pascual: “Conca no és una pista fàcil”

L’entrenador del Barça Lassa ha avaluat la jornada 19 de la Lliga Loterías Asobal

Dimecres a les 20.30 h i en directe per Movistar+ el Barça Lassa jugarà davant el Liberbank Ciudad Encantada la jornada 19 de l’Asobal. Els castellans s’estan mostrant com un dels equips revelació de la Lliga. De tot plegat en parla l’entrenador blaugrana al vídeo adjunt a la notícia.

Volen continuar sumant

Els blaugranes lideren la Lliga Loterías Asobal amb 18 triomfs en 18 jornades i hi sumen 109 triomfs consecutius. A Conca, en Lliga Asobal hi han jugat en tretze ocasions amb 12 dotze triomfs i una derrota, per 27 a 26 a la temporada 1992/93.

El Barça Lassa viatja el mateix dimecres a Conca amb 16 jugadors. Pascual dóna descans a Filip Jicha, i té la resta de jugadors a la seva disposició.

Ciudad Encantada, un equip revelació

Tot i que l’handbol d’elit està present a Conca des de fa molts anys, aquest curs els homes entrenats per Lidio Jiménez estant fent un gran temporada. El Liberbank Ciudad Encantada ocupa la cinquena posició de la Lliga, empatat amb 21 punts amb el Fraikin BM Granollers, que ocupa la quarta plaça.

Els de Conca porten una ratxa de set partits imbatuts a la màxima competició domèstica, i això, sumat al gran ambient que es viu a El Sargal, pavelló dels de Conca, fa del partit un dels desplaçaments més complicats per a l’handbol blaugrana d’aquesta edició d’Asobal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut