Participa a la festa dels 100 triomfs del Barça d’handbol

Participa a la festa dels 100 triomfs del Barça d’handbol

Si tens menys de 14 anys i una samarreta del Barça, pots venir a fer el passadís al Barça Lassa d’handbol

El proper dimecres 9 de novembre a les 20.30 h el Barça Lassa jugarà al Palau Blaugrana la 10a jornada de Lliga davant l’Abanca Ademar de Lleó, 2n classificat de la Lliga. A la jornada anterior els blaugranes van aconseguir sumar 100 partits guanyant i ho volem celebrar amb tu.

Què cal fer per venir al Palau Blaugrana

Si vols tenir l'oportunitat de baixar a la pista del Palau Blaugrana, fer el passadís a Tomás, Pérez de Vargas, Viran Morros.., i tenir una foto de record t’expliquem com ho has de fer.

Els requisits són fàcils: tenir menys de 14 anys i tenir una samarreta del FC Barcelona. Si tens això i vols venir dimecres 9 al Palau cal que ens enviïs un correu electrònic a: handbol@fcbarcelona.cat

En aquest correu cal que ens indiquis el teu nom i cognoms, edat i telèfon de contacte. L’ordre d’arribada dels correus marcarà l’elecció dels participants fins a un nombre de 100.

La data límit per apuntar-s'hi serà el proper dimarts dia 8 de novembre a les 10 h. Un cop estigui tancat el procés us indicarem via e-mail, el lloc i l'hora de trobada (cap a les 19.30 h de dimecres 9 al Palau Blaugrana) i de recollida.

Els participants en el passadís tindran entrada gratuïta per a ells i per a dos acompanyants, tres entrades en total, per veure el partit entre el FC Barcelona Lassa i l’Abanca Ademar de Lleó, primer i segon classificats de la Lliga Loterías Asobal.

US HI ESPEREM!!!!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut