El HC Vardar, un equip perillós amb vells coneguts

El HC Vardar, un equip perillós amb vells coneguts

El conjunt macedoni, que es va classificar com a primer del grup B, està dirigit per l’espanyol Raúl González i compta a les seves files amb Arpad Sterbik, Joan Cañellas, Jorge Maqueda i Alex Dujshebaev

El HC Vardar serà el rival del Barça Lassa a les semifinals de la VELUX EHF Final 4 en un partit que enfrontarà els dos primers classificats dels grups A i B de la fase regular. Culers i macedonis van liderar els respectius grups, van evitar l’eliminatòria de vuitens de final i als quarts van superar els seus encreuaments contra el Kiel i el Flensburg, respectivament.

El conjunt macedoni debutarà en una Final Four a Colònia, però compta a les seves files amb jugadors molt experimentats. Així ho destacava David Barrufet, mànager esportiu de la secció, just en acabar el sorteig. “Tenen jugadors amb molts quilòmetres a les cames i amb qualitat”, comentava. En aquest sentit, Gonzalo Pérez de Vargas, que va visitar el plató de l’Hora B de Barça TV, va assegurar que no haver jugat mai com a equip una Final Four els pot passar factura o potser els va bé.

A més, Barrufet remarcava la bona temporada que ha signat el Vardar fins al moment. I és que l’equip entrenat per l’espanyol Raúl González -assistit pel català David Davis- va ser primer al seu grup de Champions i s’ha adjudicat la SEHA League. La competició que enfronta equips de Bielorússia, Bòsnia i Herzegovina, Croàcia, Hongria, Macedònia, Eslovàquia i Eslovenia se la va adjudicar el proper rival del Barça Lassa amb 15 victòries, dos empats i una derrota (47 punts) per davant del Veszprém, que disputarà l’altra semifinal de la Final Four contra el PSG.

Molt passat blaugrana a Macedònia

El 3 de juny (18 hores) el Barça Lassa tindrà al davant un equip amb molts jugadors coneguts, des de la porteria fins a l’atac. Alguns, amb passat al primer equip blaugrana, com el porter Arpad Sterbik (2012-2014) i Joan Cañellas (2005-2008), i d’altres formats a les categories inferiors del Club, com Jorge Maqueda.

També Alex Dujshebaev, amb passat al Ciudad Real i al Naturhouse La Rioja, és un vell conegut dels culers. El gran dels germans Dujshebaev, a més, és el màxim golejador del Vardar en l’actual VELUX EHF Champions League, amb 74 gols. Per darrere seu hi ha l’extrem esquerre rus Timur Dibirov, l’altre gran perill ofensiu, amb 65. Són els dos pilars de l’atac del conjunt de Raúl González, que serà el primer escull del Barça Lassa de Xavi Pascual en el camí cap a la consecució d’una altra Lliga de Campions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut