El Vardar serà el rival del Barça Lassa a les semifinals de la Champions

El Vardar serà el rival del Barça Lassa a les semifinals de la Champions

Els homes de Xavi Pascual s’enfrontaran contra el conjunt macedoni en la segona semifinal de la Final Four (18 hores), competició que es disputarà els dies 3 i 4 de juny a Colònia

Aquest dimarts s’ha celebrat el sorteig dels encreuaments de la Final Four de la VELUX EHF Champions League. El Barça Lassa, que es va classificar després d’una nova remuntada contra el Kiel, ha estat emparellat amb el Vardar en la segona semifinal de la màxima competició continental. D’aquesta manera, els homes de Xavi Pascual disputaran el seu partit de semifinals a les 18 hores contra el conjunt macedoni. L’equip vencedor d’aquest emparellament s’enfrontarà, el diumenge 4 a les 18 hores, amb el guanyador de l’altra semifinal, que la disputaran el París Saint-Germain francès i el Veszprém hongarès.

Aquest encreuament enfrontarà els dos primers classificats de la fase de grups. El Barça Lassa va liderar el grup A amb 25 punts, mentre que el Vardar va ser el primer del grup B amb 20 punts. Un cop als quarts de final –ambdós van evitar l’eliminatòria de vuitens-, el conjunt macedoni va eliminar el Flensburg alemany després de guanyar els dos partits (24-26 i 35-27).

Sense precedents a Colònia

El sorteig ha deparat l’enfrontament entre catalans i macedonis, un duel que es va disputar per última vegada la temporada passada en la fase de grups amb dos triomfs blaugrana: 31-30 al Palau i 25-27 a Macedònia. Barça i Vardar mai s’han vist les cares en una Final Four, però s’han enfrontat en un total de deu ocasions. A més dels del curs passat, des de la temporada 2003/04 culers i macedonis han jugat vuit partits més, amb set victòries blaugrana i un empat. Per tant, el balanç global és de nou triomfs i un empat per als culers.

El Vardar el dirigeix el tècnic espanyol Raúl González, que té com a ajudant el català David Davis. A més, a les seves files compta amb tres jugadors amb passat culer: Arpad Sterbik, que va defensar la porteria del Barça les temporades 2012/13 i 2013/14, Jorge Maqueda, sorgit de les categories inferiors del Club, i Joan Cañellas, que va ser blaugrana des del 2005 fins al 2008. Del Vardar també cal destacar la capacitat golejadora de Dibirov i el potencial ofensiu d’Alex Dujshebaev, germà de l’exblaugrana Dani Dujshebaev.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut