fcb.portal.reset.password

Sorhaindo durant una acció del partit | Víctor Salgado

El FC Barcelona Lassa ha aconseguit una treballada victòria després de dominar gaire bé tot el partit. Els de Xavi Pascual han anat per davant del marcador durant tot el matx i no han tingut cap problema perquè els punts es quedessin a casa. El bon paper de l’equip de casa ha estat en part gràcies a les bones actuacions de Thimothey N'Guessan i Kiril Lazarov . Tots dos jugadors han tingut uns bons percentatges que ha ajudat al resultat final del matx. L’Atlético Valladolid ha pogut aguantar durant els 15 primers minuts de partit. A partir del minut 20, els de Xavi Pascual ja ha trencat el partit i amb poc més de 20 minuts el conjunt blaugrana ja ha començat a agafar certa distància i s’ha situat amb un marcador a favor de 15 a 9. La diferència de l’electrònic ja gaire bé s’ha mantingut durant tot el partit. El domini local s’ha vist reflectit al marcador i la primera part ha acabat amb un resultat de 22 a 14.

A la represa, el Valladolid ha sortit amb les piles més carregades i ha intentat sorprendre als barcelonistes. Tot i que el parcial de la segona part ha estat pel Valladolid, els homes de Pascual han estat capaços d’aguantar el ritme intents i físic que ha plantejat l’equip rival. Els esforços de l’equip visitant han estat tímids davant de la superioritat blaugrana i ha fet impossible una reacció per capgirar el marcador. A les acaballes del partit el Valladolid ha intentat apropar-se al marcador de manera tímida i al minut 55 han aconseguit reduir la diferència a només 6 gols.

El Barcelona Lassa no s’ha deixat sorprendre i no ha perdut el control dels gols en cap fase de partit. El coixí que han agafat des de bon inici els ha servit per poder tenir una bona renda de gols i poder tenir l’esquena ben coberta en cas d’una possible reacció del rival. Els de Xavi Pascual han disputat un partit seriós, amb ofici i amb gran  intel·ligència tàctica per poder adjudicar-se una victòria còmoda però al mateix temps molt treballada. 

La fitxa del partit

FC Barcelona Lassa, 41

Recoletas At. Valladolid, 35

FC Barcelona Lassa: Gonzalo Perez, Raul Entrerrios Rodriguez, Cedric Sorhaindo (3), Valero Rivera (4), Thimothey N'Guessan (7), Joan Saubich Mir (6), Kiril Lazarov (7) –set inicial- Jesper Brian Noddesbo (3), Victor Tomas Gonzalez, Lasse Andersson (1), Borko Ristovski, Aitor Ariño Bengoechea (5), Kamil Syprzak (5), Dika Mem, Viran Morros de Argilai Filip Jicha (3).

Recoletas At. Valladolid: Javier Díaz Pérez, Roberto Turrado Hernan (1), Fernando Hernandez Casado (4), Abel Serdio Guntin (2), Roberto Peréz Mínguez (4), Gonzalo Matias Viscovich (2), Victor Rodriguez Costas (6) –set inicial- Diego Camino de la Cal (6), Nicolás López Díez (1), Ruben Rio Iglesias (3), Cesar Pérez Verdejo, Jorge Serrano Villalobos (1), Luis Manuel Lorasque Ortega (1), Miguel Camino de la Cal (2) i Daniel Dujshebaev Dovichebaeva (2).

Parcials: 4-5 / 6-7 / 12-9 / 15-12 / 19-13 / Descans / 26-19 / 29-22 / 33-26 / 34-29 / 38-32

Àrbitres: Rafael Alberto García Mosquera - Goyo Muro San José

Tornar a dalt