El que li queda de Champions al Barça Lassa

El que li queda de Champions al Barça Lassa

Amb la segona posició ja assegurada, la lluita per la primera plaça es preveu apassionant

Després d’onze jornades el Barça Lassa ja té la segona plaça assegurada. Amb 20 punts de 22 de possibles, els blaugranes lideren el Grup A amb dos punts més que el PSG, vuit més que el Veszprém i nou més que el Kiel i el Flensburg, aquests darrers amb un partit menys. La segona plaça està garantida i, a partir d’aquí, queden tres partits de molta dificultat

El que li queda al Barça Lassa

Diumenge a les 19.30 h el Barça rebrà a casa el Flensburg, un equip que lidera la millor Lliga del món, la Bundesliga alemanya, i que ja sap el que és ser campió d’Europa, la temporada 2013/14. Entrades ja disponibles Barça-Flensburg

A l’anada el Barça Lassa va suar de valent per imposar-se a la pista del Flensburg. Va ser un partit vibrant que va caure del costat blaugrana per 27 a 28. El següent matx serà el diumenge 5 de març a la pista del THW Kiel, l’equip que més vegades ha jugat una Final a Quatre –ho ha fet en sis ocasions–. Serà el darrer desplaçament dels blaugranes en aquesta fase de grups i una autèntica prova de foc per als homes de Xavi Pascual. A Barcelona, el Barça es va imposar per un igualat 26 a 25.

La fase de grups es tancarà el dissabte 11 de març al Palau Blaugrana a les 20 h davant el Wisla Plock. A la pista dels polonesos els blaugranes hi van guanyar per 23 a 28.

El que li queda al PSG

Els de París estan a només dos punts dels blaugranes i amb goal-average favorable, ja que a París van superar els catalans per 33 a 26 i van caure a Barcelona per 35 a 32.

El PSG rep aquest dissabte el Kadetten Schaffhausen, visita el diumenge dia 5 de març la pista del Wisla Plock i tanca la fase de grups amb la rebuda a casa del THW Kiel el 12 de març.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut