Telekom Veszprém – FC Barcelona Lassa: Derrota per dir adéu a Colònia (34-30)

Els de Xavi Pascual acaben en quarta posició a la Final Four d'handbol després de perdre a la final de consolació, en un partit que s’ha decidit a la segona part

El FC Barcelona Lassa s’ha acomiadat de la Final Four de Colònia 2017 en la quarta posició, després de perdre la final de consolació contra el Telekom Veszprém (34-30). Un enfrontament igualat durant el primer període, però que ha caigut del bàndol hongarès després del pas per vestidors, amb Palmarsson (8 gols), Nagy (6 gols) i Nilsson (5 gols) com a figures determinants.

Tot i que han deixat petites píndoles a la primera part, no han emergit del tot fins a la segona. I és que en el començament el duel ha estat igualat, tot i que sí que és cert que el Veszprém ha dominat una mica més el ritme del joc. Prova d’això és que el 4-5 d’Ariño (min 9) ha estat l’únic moment en què el Barça ha anat per davant. Els hongaresos, de fet, han arribat a tenir un +4 (14-10,min 21), especialment per les penetracions de Lekai i Ugalde, que han acabat el primer període amb 5 gols cadascun. Però el bons minuts d’N’Guessan (4 gols) i la velocitat d’Ariño a les contres (3 gols) han permès reduir l’avantatge i fer que el marcador marxés al descans amb un 18-17 (min 30).

A la represa, malgrat tot, el Barça no s’ha trobat còmode i un parcial de 5-0, sumat a que Mikler ha millorat el rendiment de la porteria hongaresa, ha acabat per ser determinant (27-22, min 47). Tot i que el Barça ha intentat reduir diferències, l’eficàcia de Nagy, Nilsson i Palmarsson ha acabat per decidir l’enfrontament (34-30). El Barça, doncs, marxa de Colònia amb sensacions amargues, però ara haurà de passar pàgina ràpidament. La propera parada, la Copa del Rei de Lleó.