BM Sinfín - FC Barcelona Lassa: Cent victòries consecutives a la Lliga! (22-27)

Els blaugranes han fet història després de sumar el seu triomf 100 a la Lliga de manera consecutiva

El FC Barcelona Lassa tenia l’oportunitat de fer història, i ho ha aconseguit després de vèncer el BM Sinfín en un partit en què s’ha viscut un estira-i-arronsa constant al marcador. Els blaugranes han sumat la seva victòria consecutiva número 100 a la Lliga en superar per 22-27 un rival que disputa la seva segona temporada a la Lliga Loterías Asobal.

L’equip de Xavi Pascual ha començat el duel descol·locat, i el Sinfín ha aprofitat l’avinentesa per pressionar ofensivament i avançar-se al marcador amb un gol de José Antonio Calderón. Els locals han agafat avantatge des de l’inici, i els seus atacs, liderats per Óscar Río, els han mantingut vius durant la primera part. Tot i això, els blaugranes han anat millorant defensivament i la cohesió al darrere els ha permès sentir-se més còmodes.

Tot i que el porter del Sinfín ha evitat que moltes de les ocasions del Barça acabessin en gol, als minuts finals de la primera meitat els de Xavi Pascual han retallat distàncies i han acabat capgirant el marcador abans de la mitja part (12-13).

A la segona meitat els locals han aconseguit igualar el marcador a 15, però Pérez de Vargas ha aturat un set metres local i ha desactivat el possible avantatge local. El mur defensiu blaugrana ha fet possible que tots els esforços se centressin en l’atac, i tot i l’exclusió d’Ariño al minut 39, la línia ofensiva del Barça ha aconseguit la màxima diferència (15-18) al minut 41.

Els darrers deu minuts de l’enfrontament han estat providencials per al Barça Lassa, que després d’una nova exclusió de Sorhaindo al minut 48 s’ha sobreposat amb un 18-21 favorable. Les aturades de Pérez de Vargas, la consistència defensiva i l’encert ofensiu han possibilitat que el matx s’hagi anat decantant cap al costat blaugrana. A falta de cinc minuts per al final els homes de Xavi Pascual s’han mantingut ferms sobre el terreny de joc i han fet via directa cap al seu triomf número 100 a la Lliga.

El Barça Lassa buscarà la seva victòria número 101 el dimecres 9 de novembre davant l’Ademar Lleó al Palau Blaugrana