Xavi Pascual: “És el premi a tota una temporada”

Xavi Pascual: “És el premi a tota una temporada”

L’entrenador blaugrana va valorar el títol de Lliga Asobal aconseguit aquest dissabte després de la derrota del Naturhouse La Rioja a la pista de l’Ademar de Lleó

El Barça Lassa va aconseguir aquest dissabte la seva 23a Lliga Asobal sense haver de jugar el seu partit contra el Teucro. La derrota del Naturhouse La Rioja contra l’Ademar de Lleó va precipitar la consecució del títol, ja que després d’aquest resultat el Barça té 9 punts d’avantatge quan ja només en resten vuit per disputar-se, i es va proclamar així matemàticament campió de Lliga.

Després del partit de Lliga de Campions contra el Kiel, Xavi Pascual va atendre en directe el programa El Marcador de Barça TV després que el Club hagi aconseguit la 23a Lliga Asobal sense haver de disputar el seu partit. La derrota (29-28) del Naturhouse La Rioja, segon classificat, a la pista de l’Ademar de Lleó va precipitar la consecució del títol per part del conjunt blaugrana. “Ningú ens està regalant res. Cada vegada que juguem un partit sortim a donar-ho tot”, va explicar Xavi Pascual. “Els rivals també tenen el seu potencial. No tens la sort de poder escollir quan guanyes, arriba quan arriba”, va comentar sobre el fet d’aconseguir el títol sense jugar el seu partit.

La proclamació del títol de Lliga es va produir dues hores després de l’eliminació a la Champions. “És un dia fotut perquè ens hem deixat la vida al Palau, però no hem entrat a la Final a Quatre de la Lliga de Campions; no treu mèrit a la feina feta a la Lliga”, va explicar després de la victòria insuficient (33-30) contra el Kiel a la tornada dels quarts de final de la Champions.

Precisament en relació amb aquest partit, l’entrenador del Barça Lassa va voler agrair el suport de l’afició que va omplir el Palau Blaugrana. “L’afició mai falla. Tinc uns jugadors molt propers a la gent, que veuen que s'hi deixen l’ànima sempre. Som molt agraïts amb la gent, i durant el partit ens han ajudat en els moments complicats. Estic molt orgullós de la resposta del Palau tot i haver caigut”, va afegir l’entrenador blaugrana.

Sense temps per a gaires celebracions, Xavi Pascual va recordar que la setmana que ve es disputa la Copa del Rei, i que l’objectiu és guanyar un nou títol per a les vitrines del Club. El Barça Lassa s’enfronta amb l’Ademar de Lleó a les semifinals el dissabte 7 de maig a les 19.00 hores. Si supera el seu rival s’enfrontarà a la final al guanyador del partit que disputen, dues hores més tard, Helvetia Anaitasuna i Naturhouse La Rioja.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut