fcb.portal.reset.password

Xavi Pascual, en el partit contra el CB Cangas / GERMÁN PARGA - FCB

Aquest dimecres 25 de novembre el FC Barcelona Lassa d’handbol visita la pista de l’Ademar León, a només un triomf del rècord d’imbatibilitat en Lliga Asobal. Sobre l’equip de Lleó, Xavi Pascual ha afegit: “Estan fent una molt bona temporada, han agafat la dinàmica positiva i han sigut capaços de guanyar equips complicats”. Els precedents contra els lleonesos són positius per als blaugranes, però l’Ademar sempre és un rival que dificulta molt la feina al Barça: “És un rival molt complicat per a nosaltres, una de les pistes més difícils que hi ha i sempre ens ho posen difícil”.

La situació que gaudeix l’equip com a vigent campió de la Lliga Asobal fa que els rivals es motivin més contra el Barça: “Entenem que som el rival a batre i que la gent ens vol guanyar”. Però això no canvia els plans del tècnic català: “El que intentarem es jugar el millor posible amb el màxim de respecte”.


Declaracions Xavi Pascual i Carlos Ruesga... by fcbarcelona

La convocatoria

Xavi Pascual no pot comptar amb tots els seus efectius per aquest pròxim partit. Els jugadors que no viatgen a Lleó són Jesper Noddesbo, Filip Jicha i Dani Sarmiento. En lloc d’aquests jugadors pujaran del segon equip Dani Dusjhebaev i Oriol Rey.

Tornar a dalt