La pretemporada del Barça d’handbol, al detall

La pretemporada del Barça d’handbol, al detall

El primer equip de l’handbol blaugrana ja té pràcticament definit el seu calendari per a l’inici de la nova temporada

El dia 3 d’agost l’handbol blaugrana 2015/16 es posarà a caminar per preparar la nova temporada. Un camí que serà llarg i especialment intens durant el primer mes de treball.

Encamp i Kiel, primeres destinacions

El dia 3 al matí els jugadors i tècnics del Barça d’handbol es trobaran al Palau Blaugrana per fer reconeixements mèdics i dur a terme el primer treball físic de la temporada. Aquell mateix matí l’equip es desplaçarà a Encamp (Andorra) per fer, fins divendres, l’‘stage’ de pretemporada.

A la segona setmana de feina l’equip ja jugarà els seus primers partits. Serà el dimecres 12 d’agost que el Barça jugarà a Kiel un triangular, en format 3x1, davant l’equip local i el Leizpig.

Supercopa de Catalunya i Supercopa Asobal

El proper divendres dia 17 de juliol, a les 11 h, tindrà lloc el sorteig de les semifinals de la Supercopa de Catalunya. H. Bordils i H. Sant Cugat poden ser els rivals dels blaugranes a les semifinals que tindran lloc el dia 21 d’agost a la pista de l’equip rival. La final de la competició tindrà lloc el dia 28 d’agost a les 21 h a Blanes.

La Supercopa Asobal tindrà lloc el dia 2 de setembre i serà davant el Fraikin BM Granollers. El dia anterior tindrà lloc la gala Asobal, en què els blaugranes rebran els trofeus acreditatius a tots els jugadors del set ideal de la temporada passada, Xavi Pascual el millor entrenador i Viran Morros el millor defensor.

SuperGlobe i Lliga

La primera jornada de la Lliga Asobal Bauhaus està pendent de la disputa de la Superglobe a Doha, on els blaugranes jugaran en qualitat de vigents campions del món i d’Europa.

La primera jornada de Lliga, marcada pel cap de setmana del 5 i el 6 de setembre, es veurà moguda per la Superglobe, que tindrà lloc entre aquell cap de setmana i la setmana següent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut