Jornada de profit per a l’handbol formatiu

El segon equip supera la primera ronda de Copa i el Juvenil guanya el seu partit

El centre d’atenció del cap de setmana, a l’handbol formatiu blaugrana, estava en la 1a eliminatòria de la Copa del Rei. Els joves de Llorenç Rueda es jugaven el pas a la segona ronda a la pista del Zumosol ARS de Palma del Río i després d’un partit vibrant, amb pròrroga inclosa van superar l’eliminatòria.

Triomf disputat

El partit va començar amb un parcial de 5-1 a favor de l'equip local gràcies a les intervencions del seu porter, que va aturar dues penes màximes en els deu primers minuts. Malgrat aquest inici, els jugadors blaugrana van aconseguir sobreposar-se i les alternatives en el marcador es van succeir fins a arribar al descans amb empat a 10 gols en el marcador.

Després de la represa, la tònica d'igualtat es va mantenir fins al punt d'arribar al final dels seixanta minuts amb empat (24-24). A la pròrroga, l’encert més gran de cara a porteria del FC Barcelona Lassa i tres intervencions providencials de la porteria blaugrana, van fer que finalment la contesa es decantés del costat de l'equip visitant amb un resultat final de 27-29.

En la següent eliminatòria de Copa del Rei el rival que s’haurà batre serà el BM Aragó, equip de la Lliga Bauhaus Asobal.

Victòria del Juvenil

El Juvenil va jugar el segon partit de la fase regular de Lliga i primer partit de la temporada a casa del FCBarcelona contra l'Handbol Rubí. Amb un resultat a la mitja part de 35 a 7, el FC Barcelona s'ha acabat emportant el partit per 61 a 17.