fcb.portal.reset.password
Gurbindo, a la darrera visita d'Anaitasuna al Palau Blaugrana / FOTO:VÍCTOR SALGADO-ARXIU FCB

Gurbindo, a la darrera visita d'Anaitasuna al Palau Blaugrana / FOTO:VÍCTOR SALGADO-ARXIU FCB

El Barça d’handbol ja sap quin serà el calendari de la Lliga Asobal per a la temporada 2015/16. El sorteig, que ha tingut lloc a la seu de la competició a Sant Joan Despí, ha aparellat el FC Barcelona amb l’Helvetia Anaitasuna per a la primera jornada.

Tot i que la primera jornada, que es jugarà al Palau Blaugrana, està prevista per al cap de setmana del 5 i el 6 de setembre, la participació blaugrana al Mundial de Clubs, que s’inicia el dia 7, farà que se'n modifiqui la data.

Dates clau

Un cop conegut el calendari, cal fixar-se en aquells partits que poden ser cabdals per a l’evolució de l’Asobal 2015/16.

El Barça i el Naturhouse La Rioja jugaran a la jornada 14, al mes de desembre, a Logronyo, i a la jornada 29 al Palau Blaugrana. Els de La Rioja, que també juguen la Champions, han construït un equip amb moltes garanties de cara al nou curs.

El derbi amb el BM Granollers és una altra data senyalada amb vermell al calendari blaugrana. La rivalitat i l’excel·lent temporada que van realitzar els vallesans fan que els partits de la jornada 15 i de la 30, a inicis de desembre al Palau Blaugrana i a a inicis de juny a Granollers, siguin d’aquells que ningú es podrà perdre. Aquests enfrontaments tancaran la primera volta, el d’anada, i la Lliga, el de tornada.

Per consultar el calendari sencer de la Lliga Asobal Bauhaus 2015/16, fes clic aquí.

Tornar a dalt