Fertiberia Port Sagunt – FC Barcelona Lassa: Directes cap a quarts de la Copa (25-43)

Els blaugranes han realitzat un partit molt seriós davant el conjunt valencià i no han donat cap opció als locals en cap moment del joc Dani Sarmiento ha tornat a jugar amb l’equip després d’estar dos mesos de baixa

[[DES_1]] El FC Barcelona Lassa ja és als quarts de final de la Copa del Rei després de derrotar a domicili al Fertiberia Port Sagunt per 25-43. Els homes de Xavi Pascual han sortit amb moltes ganes sobre la pista i han exhibit un nivell molt alt que no ha pogut seguir, ni de bon tros, l’equip local. Els primers minuts de partit han vingut marcats per l'alt índex d'encert blaugrana. Deu gols en deu minuts i amb un cent per cent d'efectivitat reflectien el nivell de concentració amb la qual havien sortit a la pista els culers. Els de Xavi Pascual apostaven per un canvi defensa-atac - Viran per Jallouz -, un fet que ha donat continuïtat al joc i continuava eixamplant les diferències en el marcador (6-15, minut 16).

A partir d’aquest instant, la diferència de gols no ha continuat augmentant com a l’inici gràcies a les actuacions de mèrit del porter del Fertiberia Port Sagunt, Moral, qui aturava les contres blaugranes. En aquest context del partit, al minut 20 de joc, s’ha vist la reaparició de Dani Sarmiento, que ha tornat després de superar la lesió de la mà dreta que el va tenir dos mesos lluny de les pistes. El Barça ha seguit dominant els instants finals del primer temps en què ha ajustat la seva defensa per arribar al descans amb un resultat favorable de 12-25. Durant aquesta primera mitat, s’ha vist un gol de Gonzalo Pérez de Vargas de porteria a porteria.

Certifiquen la classificació

El pas pels vestidors ha fet que Xavi Pascual donés entrada a jugadors que no havien intervingut en els primers 30 minuts com Lazarov, Sorhaindo i Sigurdsson. En aquest segon temps, els blaugranes contenien els locals i no els deixaven apropar en el marcador, gràcies a una defensa organitzada. Tot i que l’altíssim nivell mostrat a la primera meitat havia minvat lleugerament, els blaugranes seguien mantenint la diferència de 13 gols (19-32, minut 44).

Amb el resultat consolidat i amb la classificació per als quarts de final de la Copa pràcticament assolida, el tram final del matx ha servit perquè Sarmiento agafés ritme de joc i perquè els de Pascual certifiquessin els triomf per 25-43 que dona l’accés als quarts de final de la Copa del Rei.