FC Barcelona Lassa - Kolding: Remuntada i victòria (28-25)

Lazarov (10) i Jicha (7) han estat els màxims anotadors d'un partit en què el conjunt blaugrana s'ha vist obligat a capgirar un inici desafortunat (1-8) al minut 10

El Barça ha aconseguit una treballada victòria davant el Kolding (28-25) en el partit corresponent a la sisena jornada de la Copa d'Europa i, d'aquesta manera, se situa segon del Grup B un punt per sota del Vardar, que en té 10.

El conjunt danès ha començat sorprenent un Barça mancat d'intensitat defensiva. El porter visitant, Hvidt, exjugador de la secció entre els anys 2007 i 2009, ha estat un mur ineludible per als de Xavi Pascual als primers minuts, i el doblet format per Spellerberg i Andersson –tots dos amb 5 gols a la primera meitat, 10 dels 13 del Kolding– ha dessagnat el conjunt blaugrana, que s'ha vist 1 a 8 al marcador quan corria el minut 10.

El segon gol del Barça ha arribat als 14 minuts, símptoma de la poca efectivitat en el llançament i de l'excel·lent tasca de Hvidt sota pals. A partir de llavors el Barça ha apujat ostensiblement la intensitat defensiva, i mitjançant Entrerrios –especialment lúcid en la direcció– i Jicha –7 gols– els homes de Xavi Pascual han aconseguit reduir l'avantatge de mica en mica. S'ha arribat al descans amb un resultat d'11 a 13 i amb el capità Victor Tomás esperonant la graderia amb un gol a tocar de la mitja part.

El Barça ha aconseguit l'empat als dos minuts de la represa gràcies a dos gols de Lazarov, il·luminat a la segona part amb vuit dianes. El Kolding ha respost a la reacció blaugrana fins a situar-se dos gols per sobre al minut 13. Però els homes de Xavi Pascual han sabut minimitzar els canoners Spellerberg i Andersson (cinc gols entre tots dos a la segona meitat) gràcies, en gran part, a l'aportació defensiva d'Ariño a l'avançat. Als minuts finals l'efectivitat de Lazarov des dels 11 metres –5 de 5–, les dianes d'Ariño –dues als últims minuts– i dues parades primordials de Pérez de Vargas han donat la victòria al Barça per un ajustat 28-25.