fcb.portal.reset.password

Kamil Syprzak i Marko Kopljar, juntament amb Xavi Pascual / VÍCTOR SALGADO - FCB

El FC Barcelona Lassa d’handbol ha presentat aquest matí els dos darrers fitxatges, el polonès Kamil Syprzak i el croat Marko Kopljar. Ambdós jugadors, que arriben lliures procedents del Wisla Plock i del PSG, respectivament, s’han incorporat avui mateix als entrenaments de l’equip, i Xavi Pascual ha aclarit què és el que espera de les dues noves incorporacions: “Els demano que defensin i ataquin, no necessito especialistes perquè ja els tenim. Són dos jugadors que seran importants per a la columna de l’equip i portarà un temps que s’adaptin”, ha matisat.

Kamil Syprzak, que s’ha presentat en roda de premsa en català, s’ha mostrat il·lusionat de cara a aquesta nova aventura i ha declarat: “Ara toca treballar durant la pretemporada per preparar la competició. Desitjo que puguem fer el que es va aconseguir la temporada passada”. A més, tot i que considera que “el més important és arribar lluny a la Champions”, el polonès ha insistit: “Tenim per endavant grans partits i grans rivals, serà una campanya molt interessant”.

Per la seva banda, Marko Kopljar ha deixat clar que per a ell és un “somni” ser al Barça, i ha remarcat que “serà difícil aconseguir els títols de la temporada passada, però el Club ha demostrat que encara que canviïn els jugadors sempre hi és, és una institució molt gran”.

Finalment, Xavi Pascual ha considerat que aquesta nova temporada “és un repte brutal”. “És una temporada important en any de Jocs Olímpics i tenim ganes de guanyar, i per aconseguir-ho hem d’intentar jugar el millor possible per tenir èxit”, ha conclòs.


El FC Barcelona Lassa presenta Kamil Syprzak i... por fcbarcelona
Tornar a dalt