SG Flensburg-Handewitt – FC Barcelona: Duel de Final a Quatre

SG Flensburg-Handewitt – FC Barcelona: Duel de Final a Quatre

Catalans i alemanys reviuen el partit semifinal de la passada Champions d’handbol a la fase de grups

Avui a les 21 h i en directe per Esport3, el Barça tindrà davant, al Flens Arena, el vigent campió d’Europa i equip que el va superar a les semifinals de la Champions 2013/14. Pascual i els seus homes cerquen un triomf que els mantingui en la lluita per la primera posició del Grup B.

Màxima tensió

Els homes de Xavi Pascual afronten un dels partits més difícils d’aquesta temporada. La visita a la pista del campió d’Europa és un d’aquells moments de la temporada en què cal una tensió màxima per afrontar un partit com aquest.

La preparació del partit ha estat exhaustiva i el Barça d’handbol està preparat per al repte de jugar a Flensburg, en una pista on només ho ha fet una vegada. Va ser la temporada 2006/07 i va caure derrotat per 31 a 21 a l’anada de quarts de final de Champions.

Pascual no podrà comptar amb Joan Saubich, baixa per unes molèsties al genoll dret, i en el seu lloc viatjarà l’extrem del segon equip Albert Miralles.

El campió d’Europa

L'SG Flensburg-Handewitt és el vigent campió de la VELUX EHF Champions League. A la Final a Quatre de Colònia 2014 van superar per 30 a 28 el THW Kiel alemany, i van aixecar el seu primer trofeu de la Champions.

De la mà de Ljubomir Vranjes a la banqueta, el Flensburg és el quart classificat de la Bundesliga, en què va guanyar el Gummersbach per 32 a 26 aquesta setmana, i a Europa ha perdut un partit per un sorprenent 35 a 21 a la pista del KIF Kolding.

Amb l’exblaugrana Mattias Andersson a la porteria, Eggert i Lasse Svan als extrems, Glandorf a la primera línia i la feina d’homes com Kallsson, Nenadic i Kaufmann, els vigents campions europeus presenten un equip disposat a revalidar el títol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut